How do Jean Piaget and Howard Gardner's ideologies compare?

Both believed that there are different ways of thinking.
Both believed that children should not be very attached to their parents.
Both believed that intelligence can be measured the same way for everyone.
Both believed that time spent alone for introspection is more important than socializing during child development.

Answers

Answer 1

We can actually deduce here that Jean Piaget and Howard Gardner's ideologies are compared in the following way: Both believed that time spent alone for introspection is more important than socializing during child development.

Who is Jean Piaget?

Jean Piaget was known to be a Swiss psychologist who was known for his work on child development. He placed great importance on children's education. He believed that children actually take active role in their learning process.

Howard Gardner is actually known to be an American psychologist who is known for his multiple works on intelligence. He helps students and teachers on education to realise their strengths and dynamics of the classroom.

We see that comparing the works of Piaget and Gardener, we see that they believed that time spent alone for introspection is more important than socializing during child development.

Learn more about Howard Gardener on https://brainly.com/question/10108521

#SPJ1

.


Related Questions

(9) The Canary-S is a self-contained unit powered by solar energy and a battery that transmits data using cellular technology. It can measure a variety of pollutants, including particulate matter, carbon monoxide, methane, sulfur dioxide, and volatile organic compounds, among others. The device is constantly taking measurements and sends a message up to a secure cloud every minute . . .

Marty's research question is, "How can Earth's technology be used in outer space?" He needs to develop his research with facts that are appropriate for an audience of 9th grade students. What fact from paragraph 9 is the best choice for meeting this goal?

A. Batteries can use cellular energy to transmit data.
B. The Canary-S is powered by cellular energy and solar power.
C. The Canary-S takes measurements that are sent off every minute.
D. Carbon monoxide, methane, and sulfur dioxide are all found on Earth.

Answers

The Canary-S is powered by cellular energy and solar power fact from paragraph 9 is the best choice for meeting this goal.

When light strikes a photovoltaic (PV) cell (also called a solar cell), the light can be reflected, absorbed, or passed directly through the cell. PV cells are composed of semiconductor materials. "Semi" means it can conduct electricity better than an insulator, but not as good as a metal.

A Canary-S solar cell is the smallest functional unit or component of a generator that uses solar energy as the input energy that can convert solar energy into electricity, and a solar panel is a solar cell that produces electrical energy directly from solar energy.

Learn more about Canary-S at

https://brainly.com/question/3944821

#SPJ1

Answer:

the answer is b The Canary-S is powered by cellular energy and solar power.

Explanation: i got it right on edmentum

Read the excerpt below and answer the question.
In the middle of summer 1966, I drew the unwelcome attentions of the government when, quite gratuitously, I
sent a letter to my graft board.
Choose the best synonym for the word "gratuitously" as it is used in this excerpt from "Let Sleeping Dogs Lie."
Importantly
rudely
thankfully
unnecessarily

Answers

The synonym for the word "gratuitously" as it is used in this excerpt from "Let Sleeping Dogs Lie." is C. thankfully.

What is a synonym?

It should be noted that a synonym simony means the word or the phrase that can be used to replace another word in a sentence.

In this case, the synonym for the word "gratuitously" as it is used in this excerpt from "Let Sleeping Dogs Lie." is thankfully.

This can be depicted based on the information given.

Therefore, the correct option is C.

Learn more about synonyms on:

brainly.com/question/15036388

#SPJ1

Answer:

Unnecessarily

Explanation:

Gratuitously means without good reason; unjustifiably. The only choice that makes sense would be unnecessary.

My sister and I ........... (travel) to India in July

Answers

The sentence presented can be completed as "My sister and I are going to travel to India in July.

How to complete a sentence?Identify the section of the sentence that is missing (subject, verb, complement)Analyze the context of the sentence.Think about differnt words or options to complete it.Try each of the options and evaluate them to identify the best.Select the option that best matches the context.

What words complete the sentence presented?

In the sentence "My sister and I ........... (travel) to India in July" the author seems to be speaking about a plan rather than a past event.

Moreover, the word that is missing is a verb. Based on this, the words that most likely complete this sentence are "are going to travel" because this refers to a plan.

Learn more about sentences in: https://brainly.com/question/18728726

#SPJ1

QUICK WILL GIVE BRANLIEST from the one and only ivan, How does Ivan grow over the course of the story?

Answers

Answer:

      Throughout the One and Only Ivan, we see Ivan understanding the mistreatment and poor living conditions with which he and his fellow circus animals have been treated. In the course of the story, Ivan recalls the traumatizing events that led him to live in the mall. As a result, Ivan pledges to free Ruby from the circus, knowing he must fulfill his promise to save her from the horrible lifestyle they were forced to live. As the novel progresses, Ivan reaches a point where his habitat more closely resembles his wild surroundings. It takes Ivan a long time to shed his human habits, complacency, and ignorance in order to become the proud, mighty, and contented silverback he was meant to be.

Write a paragraph about the moment when two people make eye contact for the first time. Use at least one type of figurative language. Remember - paragraphs consist of AT LEAST five sentences, there is punctuation, capitalization, and correct spelling.

Answers

The inference from the information given about the moment when two people make eye contact for the first time is that it can be used to build trust.

How to illustrate the information

It should be noted that making eye contact with someone else for the first time can be awkward. It should be noted that there was a research that was conducted that illustrates that eye contact brings about an increase in trust and honesty in social interactions.

In this case, when you make eye contact with people when talking with them, people are more likely to believe that the person is truthful. This can be used in such situations to build intimacy in the relationship.

Also, in certain cases, both individuals can be shy and quickly turn away from the contact. In other situations, they'll also smile and then look away. This can also initiate a conversation between them. Prolonged eye contact with a person who paired with body language makes the person pay more attention to you. Making eye contact can also make others sensitive to your behaviors, thoughts, and feelings.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

In the late 80s oceanographers discovered what has since been named The Great Pacific Garbage Patch. It is an enormous stretch of the Pacific Ocean where ocean currents have pushed plastic garbage and debris. Tons of plastic has collected in this one area. It is difficult to know exactly how large the garbage patch is, but it is estimated to be between 700,000 square kilometers to 15,000,000 square kilometers. That is anywhere from the size of Texas to roughly the size of Russia! A large portion of the debris is confetti-like plastic. This debris has chipped away from larger plastic products. This is problematic to sea life because it is easily confused with food. Marine animals suffer and die from ingesting plastic that they cannot digest. The United Nations estimated that by the year 2050, the oceans may contain more plastic than fish.

This became a concern for a young man, Boyan Slat. When he was 16 years old, he went diving in Greece. He realized that he found more plastic bags in the ocean than fish. He spent half of his school year studying why floating ocean plastic is so challenging to clean up. With a passion for engineering, Boyan came up with a concept to clean up ocean garbage patches. He wanted to create a solution that was inexpensive. He also didn't want to risk catching ocean wildlife by accident, while collecting plastics. Most other garbage-catching models relied on creating a garbage collector that would move through the oceans. Boyan wanted to create a collector that stayed in one place, with the plastic waste gravitating towards it.

In 2012, he presented his concept at a conference, and continued working on the design alongside other engineers, scientists, and experts. After the conference, Slat received support and attention. In 2013, he began an organization to make his idea become a reality. It is called The Ocean Cleanup. Since then, The Ocean Cleanup has raised money, launched expeditions, done studies, and tested prototypes to support this project. His plastic-collecting system includes a garbage collector suspended in between two large booms. The booms catch the drifting plastic and slowly force it toward the center of the collector. The collector would need to be emptied by boat about once a month.

It is predicted that the system would filter out tens of thousands of debris each year. Boyan expects that it could collect as much as 50% of the total ocean trash in just five years! The first cleanup system is set to begin by mid-2018. In the future, Boyan's brilliant ideas may completely clean up our oceans!

Which of the following best explains why Boyan's design for a garbage collector was better than those that had preceded it?

A.He had a passion for engineering and design that made him better suited to designing a successful model that would work in the real world.

B.He worked alongside other engineers, scientists, and experts doing many studies, expeditions, and testing to ensure it was an effective design.


C.It was a cheaper, simpler solution where the collector would flow towards the garbage instead of the garbage flowing towards the collector.

D.It was a cheaper, simpler solution where the garbage would flow towards the collector instead of the collector flowing towards the garbage.

Answers

Answer:

I think the answer is A

Explanation:

he had the passion for it

Read the passage from The Rámáyan of Válmiki.

“But when Kaikeyi, youngest queen,
With eyes of envious hate had seen
The solemn pomp and regal state
Prepared the prince to consecrate,
She bade the hapless king bestow
Two gifts he promised long ago,
That Ráma to the woods should flee,
And that her child the heir should be.”

What is the most likely reason the author uses the
word hapless to describe the king?

A. It has a negative connotation, which suggests that
the king is weak.
B. It has a positive connotation, which endears the
king to readers.
C. It has a neutral connotation, which helps the king
remain mysterious.
D. It has a neutral connotation, which helps compare
the king to his wives.

Answers

The most likely reason the author uses the word hapless to describe the king is A. A. It has a negative connotation, which suggests that the king is weak.

This is shown based on the given description that the prince was ready to consecrate and the king was weak and powerless and thus she told him to redeem his gifts.

What is a Connotation?

This refers to the tone used to describe a thing and can either be positive or negative and this shows the way readers view a character or situation.

Therefore, we can see that the use of the word hapless has a negative connotation as it suggests that the king is weak.

And this is shown based on the given description that the prince was ready to consecrate and the king was weak and powerless and thus she told him to redeem his gifts.

This is seen as the Queen is described as young and she is also further described as one with eyes filled with envious hate, so she treats the king with disdain as the Prince was about to be consecrated.

Read more about negative connotations here:

https://brainly.com/question/18904700

#SPJ1

Which of the following
describes the "data dump"
method of organizing your
body paragraphs?
A. In this method, you present all the data;
then you warrant all the data.
B. In this method, you alternate between
data and warrant.
C. In this method, you put the data and
warrant in chronological order
D. In this method, you put the data and
warrant in alphabetical order

Answers

Answer: A

Explanation:

how does the oxymoron cheery fire affect this sentence?

Answers

A cheery fire was glowing in the grate, and I posed down before it with a satisfying sense of relief. It informs the reader that the fire is relaxing.

What is oxymoron?An oxymoron (usual plural oxymorons, additional rarely oxymora) is a formation of speech that juxtaposes images with opposing intentions within a term or phrase that makes an apparent self-contradiction. An oxymoron can be employed as a ornamental device to present a ornamental topic or to indicate a paradox.A better general sense of "repudiation in terms" (not necessarily for oratory effect) is recorded by the OED for 1902.The representation is first registered as Latinized Greek oxymorum, in Maurus Servius Honoratus

To learn more about oxymoron, refer to:

https://brainly.com/question/17518476

#SPJ9

arrange the word into sentence
my/playing/i/injured/football/leg ?

Answers

The answer is : I injured my leg playing football.

Based on the given words : my/playing/i/injured/football/leg

The most sensible sentence would be :

I injured my leg playing football.

which issues did the american federation of labor seek to improve
select all correct answers

a) the length of a work day

b) general social issues in America

c) wages

d) working conditions ​

Answers

We can actually deduce here that the issues the American Federation of Labor sought to improve were:

C. Wages

D. Working conditions.

What is American Federation of Labor (AFL)?

The American Federation of Labor (AFL) was known to be a federation of labor unions founded in the United States. It was actually founded in Columbus, Ohio in 1886.

The AFL actually sought to improve better working hours, wages and also working conditions.

We can then deduce that the above options are correct.

Learn more about American Federation of Labor on https://brainly.com/question/1593840

#SPJ1

"not all the treasures of the world, so far as i believe, could have induced me to support an offensive war, for i think it murder; but if a thief breaks into my house, burns and destroys my property, and kills or threatens to kill me or those that are in it and to 'bind me in all cases whatsoever' to his absolute will, am i to suffer it?" in this excerpt, paine is attempting to convince readers that they must support the war to protect their financial interests. could potentially benefit from the spoils of the war. will blame themselves for not supporting the war. have righteous reasons to justify supporting the war.

Answers

The correct answer is option B) Paine says that war is terrible, and ordinarily nothing could have convinced him to support it. However, he also believes that if a person or group commits severe crimes against him, that party should be punished, no matter who they are.

Paine wished for the oppressed patriots to be able to endure, persevere, and fight for an American victory. The first Crisis paper was published on December 19 by Paine.

The concise and impartial summary

War, in Paine's opinion, is awful, and he is not amenable to being persuaded differently. However, he believes that anyone who commits a major crime against him should be punished, regardless of who they are.

He said that war is murder because it involves large numbers of people fighting for the same goal, and neither moral dilemmas nor ethical regulations can stop it.

These people are all guilty of a serious crime, and the author will not tolerate such behavior under any circumstances.

Even while it is improbable that all of these individuals will be held accountable for their errors or wrongdoings, if we are discussing routine crime, as the book's author said, then these behaviors must be penalized.

Learn more about excerpt

brainly.com/question/2871486

#SPJ4

The theme of Dr. King’s speech is ____________.

Answers

Answer:

Equality

Explanation:

Answer:

Freedom, equality, and justice for all

Explanation:

A key theme in Dr. King's speech is that America has not lived up to its ideals.

Dr. King was referring to the principles contained in the U.S. Constitution and Declaration of Independence. In addition, he points out that we have not lived up to them in terms of civil rights and freedom for all people. Yes. According to Dr. King, "America has never achieved a true unity of purpose or of ideal." We have never asked ourselves whether we are prepared to live within our means—to maintain justice and righteousness as well as physical wellbeing. "

A good summary of a story includes:

Answers

Answer:

A intro of the story, background of main characters, main events, main details, main ending.

Explanation:

To write a good summary of any story, the following points should be remembered:

Read the story thoroughly and focus on its action. To write a good summary, you must understand the story yourself.Try using fewer sentences. Express in your own words the gist of the story. Remember, brevity is the key.Write a few sentences, in the beginning, focussing on the setting the story takes place.Similarly, write a few sentences about the main characters/ protagonists of the story.Devote more sentences to explaining the plot or action of the story, i.e, what happens in it. In a summary, words such as "First", ... "Then", ... "Next", .... "Finally", can and should be used.You might or might not look at the story from a critical perspective in the summary.

One day as I unwarily did gaze
on those fair eyes my love's immortal light:
the whiles my 'stonish'd heart stood in amaze,
through sweet illusion of her looks delight.
I mote perceive how in her glancing sight,
legions of loves with little wings did fly:
darting their deadly arrowes fiery bright,
at every rash beholder passing by.
One of those archers closely I did spy,
aiming his arrow at my very heart:
when suddenly with twinkle of her eye,
the Damsel broke his misintended dart.
Had she not so done, sure I had been slain,
yet as it was, I hardly scap'd with pain.
The sample sonnet is written with 3 quatrains and a couplet. What is the rhyme scheme?
Abba bccb cddc gg
Abcd abcd abcd ee
Abab bcbc cdcd gg
Abab bcbc cdcd ee

Answers

Answer:

abct

aExplanation:

HELP!!!!

Question 7


Read the excerpt from Votes for Women:

Taking a more aggressive approach to women's suffrage was arguably more impactful in the short term. Alice Paul learned how to use this aggressive approach in England and brought it to the United States. For a while, she held a leadership position with the National American Woman Suffrage Association. She helped organize the March on Washington held on March 2, 1913, the day before President Wilson's inauguration. The parade was led by a human rights lawyer riding a white horse, and behind her women marched in costumes reflecting the nations that had already given women the vote. Multiple floats, bands, brigades, and costumed women paraded on through Washington, D.C. However, during the parade of protest, some men attacked the women and behaved poorly, and the police did nothing to stop it. The actions of the men led to an inquiry, which brought women's suffrage significant public awareness. However, some women did not agree with Paul's methods. Paul ultimately formed a separate group, which became known as the National Woman's Party. This group of women held marches and hunger strikes. They were also the first organization to organize a picket of the White House in January 1917. While their choice to picket during World War I angered some, their methods did make an impact and paved the way for women's suffrage to become law.

Both peaceful and aggressive approaches contributed to the ratification of the 19th Amendment on August 18, 1920. On November 2, women across the nation voted, which marked the beginning of the ongoing struggle to reform the rights of women in the United States.

Read the sentence from the text:

On November 2, women across the nation voted, which marked the beginning of the ongoing struggle to reform the rights of women in the United States.

Which point does this piece of evidence support?

A. Alice Paul learned how to use this aggressive approach in England and brought it to the United States.

B. Multiple floats, bands, brigades, and costumed women paraded on through Washington, D.C.

C. Peaceful and aggressive approaches contributed to the ratification of the 19th Amendment on August 18, 1920.

D. Paul ultimately formed a separate group, which became known as the National Woman's Party.

Its not A

Answers

The point which this piece of evidence supports is C. Peaceful and aggressive approaches contributed to the ratification of the 19th Amendment on August 18, 1920.

Based on the given evidence that on November 2, women across the nation voted, which marked the beginning of the ongoing struggle to reform the rights of women in the United States, the author shows that there was some effort to ratify the 19th Amendment for the rights of women.

What is Women's Rights?

This refers to the freedom and privileges which women enjoy that is protected by the Constitution and this was done mainly through the efforts of traditional feminists and others.

Hence, we can see that the point which this piece of evidence supports is C. Peaceful and aggressive approaches contributed to the ratification of the 19th Amendment on August 18, 1920.

Read more about women's rights here:

https://brainly.com/question/14986743

#SPJ1

My fellow-citizens, no people on earth have more cause to be thankful than ours, and this is said reverently, in no spirit of boastfulness in our own strength, but with gratitude to the Giver of Good who has blessed us with the conditions which have enabled us to achieve so large a measure of well-being and of happiness. To us as a people it has been granted to lay the foundations of our national life in a new continent. We are the heirs of the ages, and yet we have had to pay few of the penalties which in old countries are exacted by the dead hand of a bygone civilization. We have not been obliged to fight for our existence against any alien race; and yet our life has called for the vigor and effort without which the manlier and hardier virtues wither away. Under such conditions it would be our own fault if we failed; and the success which we have had in the past, the success which we confidently believe the future will bring, should cause in us no feeling of [vanity], but rather a deep and abiding realization of all which life has offered us; a full acknowledgment of the responsibility which is ours; and a fixed determination to show that under a free government a mighty people can thrive best, alike as regards the things of the body and the things of the soul.

Much has been given us, and much will rightfully be expected from us. We have duties to others and duties to ourselves; and we can shirk neither. We have become a great nation, forced by the fact of its greatness into relations with the other nations of the earth, and we must behave as beseems a people with such responsibilities. Toward all other nations, large and small, our attitude must be one of cordial and sincere friendship. We must show not only in our words, but in our deeds, that we are earnestly desirous of securing their good will by acting toward them in a spirit of just and generous recognition of all their rights. But justice and generosity in a nation, as in an individual, count most when shown not by the weak but by the strong. While ever careful to refrain from wrongdoing others, we must be no less insistent that we are not wronged ourselves. We wish peace, but we wish the peace of justice, the peace of righteousness. We wish it because we think it is right and not because we are afraid. No weak nation that acts manfully and justly should ever have cause to fear us, and no strong power should ever be able to single us out as a subject for insolent aggression.

Which line from the text explains the author's point about responsibility in the second paragraph?

We have justice and righteousness on our side and so will always be just.
We are bound, because of our greatness, to recognize the rights of others.
We are strong enough to pursue acts of insolent aggression against others.
We have become, as a growing nation, strong enough to dominate others.

Answers

The line from the text that explains the author's point about responsibility in the second paragraph is: "We are bound, because of our greatness, to recognize the rights of others." (Option B)

What is the textual evidence that supports the above?

The textual evidence that supports the above is:

"We must show not only in our words, but in our deeds, that we are earnestly desirous of securing their good will by acting toward them in a spirit of just and generous recognition of all their rights."

Thus, it is correct to state that the correct option is option b.

Learn ore about responsibility at;
https://brainly.com/question/11838124
#SPJ1

At what point in the story does Milo’s world shift from reality to fantasy?

Answers

Answer:

Milo enters the tollbooth.  He is then transported into the kingdom of wisdom.  

Explanation:

Milo is bored and he gets to go on an adventure.  When he comes home, he realizes that he wants to enjoy life.

What does this piece of dialogue reveal about Zaroff’s character?

He feels he is entitled to practice his cruel sport.
He would never hunt another member of the upper class.
He is getting bored with the idea of hunting people.
He believes that Rainsford feels the same way he does.

Answers

The piece of dialogue from "The Most Dangerous Game" reveals that Zaroff feels he is entitled to practice his cruel sport, as stated in option A.

Who is Zaroff?

In the short story "The Most Dangerous Game," General Zaroff is the antagonist. He owns an island, where he practices quite a cruel sport: he hunts other men as if they were animals.

Zaroff justifies his actions in the piece of dialogue we are analyzing here. The general claims he can do what he does because he is strong. He sees the world as divided into strong and weak, and the weak exist just to be used by the strong in whatever manner pleases them.

In other words, Zaroff feels entitled to his cruel sport. He feels no regret or guilt for killing other people. As a matter of fact, he sees them as inferior, as worse than some animals.

With the information above in mind, we can choose option A as the correct answer.

The missing piece of dialogue is the following:

"Life is for the strong, to be lived by the strong, and, if needs be, taken by the strong. The weak of the world were put here to give the strong pleasure. I am strong. Why should I not use my gift? If I wish to hunt, why should I not? I hunt the scυm of the earth—sailors from tramp ships—lascars, blacks, Chinese, whites, mοngrels—a thoroughbred horse or hound is worth more than a score of them."

Learn more about Zaroff here:

https://brainly.com/question/15295410

#SPJ1

Why the sound "there comes a bus" was pronounced "there comezebus"?. why do "comes a bus" become "comezebus"

Answers

Answer:

because of the pronunciation

Read Paragraph 7 from the passage.

The first people to produce food were probably women. Well before 8000 B.C. in the Middle East, women learned to cut the wheat and barley grasses growing wild along the hillsides. Next, the women made an important discovery. They learned that if they let some of the ripe grain seeds drop to the ground, more grasses would grow in that place the next year. Eventually, the women learned that they could sow those seeds in fields where such grasses did not usually grow. Using sharp-pointed digging sticks, they could break the ground and plant the seeds. With plentiful water and good luck, they could harvest the life-giving grain to make bread or porridge at season’s end.

What is the author's purpose for including details about producing food in this paragraph?


a- to highlight the early development of agricultural tools


b- to show that farming grew out of a series of small discoveries


c- to describe the diet of people during the Neolithic period


d- to explain that women played an integral role in food production

Answers

The author's purpose for including details about producing food in this paragraph is:

b- To show that farming grew out of a series of small discoveries

How did the author develop the text?

To develop the point being made, the author showed the small steps that eventually led to new and improved means of farming.

The crude methods that the women employed were first shown before their ability to use sharp pointed sticks.

Learn more about the development of agriculture here:

https://brainly.com/question/894600

#SPJ1

When, in a speech, you ask your audience to sign a petition increasing the student parking areas, your general goal is?

Answers

In a speech, you ask your audience to sign a petition increasing the student parking areas, your general goal is to persuade.

Attracting Your Audience's Attention and Interest

The first goal of an introduction is to direct your audience's attention and interest to your speech. One of the biggest mistakes beginners make is assuming that people will naturally hear her because the speaker is speaking.

In other words, the general goal statement sets the broader goal of the speech, while the specific purpose statement describes exactly what the speaker is trying to achieve. Some professors may ask you to add specific objectives, including general objectives.

Learn more about petitions at

https://brainly.com/question/17057522

#SPJ4

When, in a speech, you ask your audience to sign a petition increasing the student parking areas, the general goal of the task is to persuade.

During a public speaking session, the first aim is to make the audience involved in whatever you are speaking. Grabbing their attention is the most important goal of public speaking.

Secondly, when the audience is asked to sign a petition for increasing the student parking areas, the main goal is to know the number of people in favour. This is also done to persuade people to agree to the given agenda.

Therefore, When, in a speech, you ask your audience to sign a petition increasing the student parking areas, the general goal of the task is to persuade.

Learn more about public speaking on https://brainly.com/question/10946754

#SPJ4

One key component of a speech introduction is to provide a good reason for your audience to listen. - true or false?.

Answers

Answer:

Definitely true.

In 1752, Benjamin Franklin made his textbook experiment with a brass key and a
silk kite that he flew in a thunderstorm to prove that lightning and electricity are the
same thing. In 1920, a kite-flying championship for families and individuals was held
in London. These two seemingly unrelated events underscore the fact that kites can
be flown for both (5) pleasure and scientific purposes. For example, in the 1800s
weather bureaus flew kites to record temperature and humidity at certain altitudes.
On one occasion, ten kites were strung together and flown at a height of four miles
to lift men and carry cameras aloft.
The kite's ability to fly depends on its construction and the way that its line is
attached. The familiar diamond-shaped kite flies when its covered face is aligned
against the wind (10) flow. The line attached to the nose of the kite pulls it into the
wind, thus creating the neces-sary angle for the lift force. If the kite's construction
and the angle of the air stream are cor-rect, the kite will encounter greater pressure
against its face and lower pressure against its back. The difference in the pressure
creates a lift that causes the kite to rise until it hangs level from its bridle. Its angle
against the wind should be sufficiently large or small to create (15) maximum lift to
overcome both drag and gravity. The towing point to which the line is at-tached is
important because it sets the kite's angle relative to the air flow. Although the kite
must be headed up and into the wind with a velocity of 8 to 20 miles per hour, it can
main-tain its position through a tail, a rudder, a keel, vents, or tassels.
42. What is the main topic of the passage?
(A) How kites can be utilized
(B) Why kites were spurned
(C) What parts kites consist of
(D) What makes kites stay aloft
43. In line 1, the word "textbook" is closest in meaning to
(A) textual (B) tentative (C) classic (D) outrageous
44. In line 4, the word "seemingly" is closest in meaning to
(A) ostensibly (B) oncoming (C) optimistic (D) opposite
45. In line 7, the word "aloft" is closest in meaning to
(A) in flight (B) in the flood (C) for the analysis (D) for amusement
46. According to the passage, the kite flies when its nose is
(A) pointed away from the ground
(B) pointed into the wind flow
(C) balanced with the tail
(D) aligned parallel to the wind flow
47. What is the necessary condition for the kite to fly?
(A) The kite must be sufficiently strong to withstand great pressure.
(B) The kite must be diamond-shaped, and the wind of a certain velocity.
(C) The pressure against its back must be lower than the pressure against its
face.
(D) The pressure of the air flow must be lower than the weight of the kite.
48. According to the passage, the line of the kite is important because it
(A) lifts the kite's cover and frame into the air space
(B) contributes to the shape of the kite and extends it
(C) determines the angle between the kite and the air flow
(D) conveys the direction of the wind and the air flow
49. In line 17, the phrase "headed up" is closest in meaning to
(A) diverted (B) deviated (C) directed (D) drafted
50. The paragraph following the passage most would likely discuss
(A) fiberglass kites flown in competitions
(B) the cords and wires needed fork flying
(C) bowed kites curved on their fase
(D) elements of kite design and composition

Answers

The main topic (central idea) of the passage is: How kites can be utilized. (Option A)

What is a central idea?

The central idea or the key topic in a text is the dominant thought around which other textual elements revolve.

In line 1, the word "textbook" is closest in meaning to?

In line 1, the word "textbook" is closest in meaning to "classic" or common, or usual. Hence the correction option is option C.

In line 4, the word "seemingly" is closest in meaning to?

In line 4, the word "seemingly" is closest in meaning to "ostensibly". The word ostensibly means apparently. Hence, the correct option is: Option A.

In line 7, the word "aloft" is closest in meaning to?

In line 7, the word "aloft" is closest in meaning to in flight -  Option A.

According to the passage, the kite flies when its nose is?

According to the passage, the kite flies when its nose is "aligned parallel to the wind flow" (Option D)

The paragraph following the passage most would likely discuss?

The paragraph following the passage most would likely discuss: "elements of kite design and composition" (Option D)

Learn more about central idea:
https://brainly.com/question/2684713
#SPJ1

What does the text suggest is a general rule of thumb when estimating the time frame for your introduction and conclusion?

Answers

A general rule of thumb when estimating the time frame for your introduction and conclusion is to remember that the introduction and the conclusion should each represent 10 percent of your speaking time.

A rule of thumb is a heuristic guideline that gives simplified recommendations or some simple rule-set concerning a specific difficulty or path of action. it's miles a general precept that gives practical instructions for undertaking or drawing near a sure venture.

A rule of thumb is a rule or principle that you follow which isn't primarily based on actual calculations, but instead on enjoyment. an amazing rule of thumb is that a broker must generate an income of ten times his revenue. more often than not of thumb, a cup of filter-out espresso consists of about 80mg of caffeine.

A typically heard opportunity, but, states the 'rule of thumb' was the creation of 18th-century English judge, Sir Francis Buller. He ruled (supposedly) that a man is legally accepted to overcome his wife, furnished he uses a stick no thicker than his thumb.

Learn more about the general rule of thumb here https://brainly.com/question/2613186

#SPJ4

How do the time traveller’s friends feel about the credibility of his story at first in the time machine?

Answers

The time traveller’s friends feel about the credibility of his story at first in the time machine They think he made up the story.

Why did the time Travellers friends not believe that he invented a time machine?

The Time Traveller's friends not think that he invented a time machine because it was very difficult to predict his behavior, whether he was heavy or not. Due to which his friends thought that he was just joking.

What is the main theme of The Time Machine?

Persevering through barriers is the major theme in H.G. Wells novel titled, “The Time Machine”. This novel is about a time traveler who journeyed far into the future and encountered strange humanoid creatures. The world was very different and another species named the Morlocks had stolen his Time Machine.

To learn more about The time traveler's friends, refer

https://brainly.com/question/1116024

#SPJ4

Choose the word or phrase that best matches the word in italics.
She decided to bequeath her entire estate to her eldest son

Answers

The word or phrase that best matches the word in italics: "She decided to bequeath her entire estate to her eldest son" is "will."

Based on the given sentence, the word that best shows the synonym of the word "bequeath" is to will the property to her eldest son as this is the nearest in meaning to the word.

It can be seen that if you decide to replace the word 'bequeath" with "will", it would still have the same meaning.

What is a Synonym?

This refers to the nearest in meaning to a word that is used in a given sentence based on its context.

Hence, we can see that The word or phrase that best matches the word in italics: "She decided to bequeath her entire estate to her eldest son" is "will."

Based on the given sentence, the word that best shows the synonym of the word "bequeath" is to will the property to her eldest son as this is the nearest in meaning to the word.

It can be seen that if you decide to replace the word 'bequeath" with "will", it would still have the same meaning.

Read more about synonyms here:

https://brainly.com/question/76433

#SPJ1

I celebrate myself, and sing myself, and what i assume you shall assume, for every atom belonging to me as good belongs to you. which of the speaker’s words provide clues to the tone? check the two boxes that best apply. celebrate sing belonging assume

Answers

Words like “sing” and “celebrate” maintain positive connotations. The speaker stands directly analogized to the reader. The tone indicates a confident person.

What is tone?

The tone in a story demonstrates a particular feeling. It can be joyful, profound, humorous, sad, frightening, formal, informal, pessimistic, or optimistic. Your tone in writing will be thoughtful of your disposition as you exist writing.

Tone exists more than an author's perspective toward his/her audience and characters; it stands for the stylistic standards by which an author conveys his/her attitude(s) in a work of literature. The tone is an integral part of a work's importance because it regulates the reader's response which exists important to fully experiencing literature.

The purpose of “tone of voice,” according to Merriam-Webster, exists really “the way an individual is speaking to someone.” In essence, it's how you express yourself when you say words out loud. On several transaction blogs, though, “tone of voice” exists confused with the written tone, particularly when utilized to represent writing for a brand.

Words like “sing” and “celebrate” maintain positive connotations. The speaker stands directly analogized to the reader. The tone indicates a confident person.

To learn more about tone refer to:

https://brainly.com/question/8493241

#SPJ4

Answer:

A. Sing

B. Celebrate

Explanation:

for the next part its Positive

and Delighted

1. What claim is made by Rachel Carson at the beginning of the video? Paraphrase her claim below.
2. What support does Carson provide for her claim? Summarize her reasons for believing what she does about pesticides.
B 1. What claim is made by the chemical engineer? Paraphrase his claim below.
B 2. What support does the chemical engineer provide for his claim? Summarize his reasons for believing what he does about pesticides.
B 3. What appears on screen while the chemical industry representative is making his argument? Describe the images that appear.

Answers

The claim that was made by Rachel Carson at the beginning of the video is that "if were are ever to solve the basic problem that comes with contamination, we must begin to count the many costs of what we are doing"

In the above she claimed that pesticide were doing a lot of damage to the environment. This claim was expressed fully in her book: Silent Spring.

What support does Carson provide for her claim?

To support her claim, she indicated that there were a lot of associated carcinogenic and effects resulting form tumors.

Here are the points Carson made:

That the Chemicals irradiative and that they are modifying the way the world eco-system.That it it was impossible to lay down such a barrage of poisons on the surface of the earth without making it unfit for all lifeThat the chemicals should not be called 'insecticides' but 'biocides'.

What claim is made by the chemical engineer?

The chemical engineer Mr. Robert White-Stevens claimed her suggestion that pesticides are destroying life are exaggerated and a distortion of actual facts.

According to the engineers, the real threat was not chemical but biological and that the threat was the insects that ravage the supply of food made for man and transmit diseases.

What appears on screen while the chemical industry representative is making his argument?

Images of insects flying all around perched on kids and on people were the images that was flashed on the screen as the chemical engineers made his counterclaim.

Learn more about claim:
https://brainly.com/question/2748145
#SPJ1

Select a particular topic that is relevant to the colonial era and the Age of Reason, and form a thesis that explores an aspect of that topic.

Answers

One can deduce that during the colonial era and the Age of Reason, what was relevant was the adoption of reason over superstition.

So, we can develop a thesis here on the issue of reasoning over superstition and science over blind faith.

What is Age of Reason?

The Age of Reason was known to be the Enlightenment. It was actually a period that brought in an intellectual and cultural movement during the eighteenth century. It emphasized the need for reason over superstition and science over blind faith.

This period was also a period of rigorous scientific and political discourse which was part of the European society.

We see here that the Enlightenment age which is known as the Age of Reason is a time when there was an emphasis on reason and science.

Learn more about The Enlightenment on https://brainly.com/question/12481854

#SPJ1

Answer: hope this helps :)

Explanation:

Freedom isn’t as they say it is. People with different colors, religion, and beliefs still fight for their freedom today. Everyone should all be treated equally no matter what, but freedom didn’t matter back then. Everyone has had it hard, but we still have to keep fighting for what's right.

There have been many ways people have fought for their freedom. People express their feelings through the news, music, literature, or even social media. I believe though social media would make a bigger impact because once everyone spreads the post, it’ll go viral. Just remember, there will always be those people who won’t believe in what you’re trying to say.

In different countries, there is no such thing as freedom of speech. In  the U.S, there are still people looking down upon because of their skin color. African Americans, muslims, Pacific Islanders, etc. They all just to be treated equally nonetheless.People back then had it harder. They went through physical pain and mental pain. People were being used as “slaves” which is very cruel and wrong.

No matter how hard we fight there will always be people that don’t know what’s right. It shows that even if it was hundreds of years ago, the past still affects the future. One day it’ll pay off, but I don't think we’ll be alive to see it.

Other Questions
The given decimal is 0.571Convert the decimal into fraction :Write down the decimal divided by1:0.5711Multiply both top and bottom by1000:0.571110001000=5711000 Which of piaget's stages of cognitive development is characterized by symbolic representation and egocentrism? The characteristic that each partner can be legally required to pay the partnership debts even out of personal assets is referred to as:_______ what do I check off Use cos a cos b=1/2 [cos (a + b) + cos (a-b)]to derive cos x + cos y= cos 2 (x+y/2) cos (x-y/2) . What is the order in which a person (conscious) is placed on a backboard due to a suspected injury to the head, neck, or spine in the water? Consider this quadratic equation. x2 3 = 4x which expression correctly sets up the quadratic formula to solve the equation? The surface areas of two similar cylinders are 6cm and 54cm. i. Find the scale factor for the enlargement.ii. If the larger cylinder has height 12cm, how high is the smaller one?iii. What is the ratio of their volumes? In the regular octagon below, if AP = 12 cm. and BC = 19 cm, find its area. How is the west african slave trade connected to the campaign of ethnocide against native americans after contact? When using confrontation, in order to avoid offending or alienating a client, a social worker should use:________ PET differs from fMRI in what ways?Answer choices:fMRI requires a radioactive tracerPET requires a radioactive tracerPET can only detect proteinsfMRI can only capture chemical reactions In the movie "Mail Order Wife"...Who are the winners and losers in the movie? Find two consecutive numbers such that the sum of four times the first and triple the second is 157. (linear function) The Federal Reserve Bank lowered the required reserve ratio to 0% across the board in 2020. Explain the potential reasoning behind this lowering to 0% and its intended effect on the economy. Type the correct answer in the box. Spell all words correctly.What does natural resource management aim at?Natural resource management aims at _____management of resources. need heeeelp please o Assume the role as the Public Relations Director for Purple Cross of North Carolina. The CEO requests that you interview the Telehealth Director about the use of Telehealth with Mrs. Smith. The CEO requests that you create one thought-provoking question for each of the following topic areas: Meeting the health needs of Mrs. Smith Decision-making process for technology selected for Mrs. Smith Benefits and risks in using Telehealth technology for Mrs. Smith Cost and staff involved in using Telehealth technology for Mrs. Smith What characteristic of the epa makes it more difficult for the agency to combat climate change? Mr. whittens class is editing essays to include a more formal writing tone. which should be eliminated to create formal tone? check all that apply.