There are some laws/bills the indian government has passed regarding child labour. write a short article about it.

Answers

Answer 1

Some laws/bills the indian government regarding child labour is

Article 24 Ban of employment of children in factories, etc. No child below the age of 14 years shall be engaged in work in any factory or mine or employed in any other hazardous employment.

When was the Child Labor Act passed in India?

23rd December, 1986

The Child Labour (Prohibition and Regulation) Bill, 1986 having been handed by both the Houses of Parliament obtained the assent of the President on 23rd December, 1986. It came on the Statute Book as THE CHILD LABOUR (PROHIBITION AND REGULATION) ACT, 1986 (61 of 1986).

What is the article of child labour?

What the law states about child labour. According to Article 23 of the Indian Constitution any type of compelled labour is prohibited. Article 24 states that a child under 14 years cannot be used to perform any hazardous work.

To learn more about Article 23, refer

https://brainly.com/question/15125247

#SPJ4


Related Questions

What kind of clues does Nathaniel Hawthorne give us to the meaning of the word "contrived " in section 2 of his biographical sketch of Isaac Newton? A. Hawthorne gives us a definition of "contrived"-to make
B. Hawthorne gives examples of "contrived"
C. Hawthorne gives us an antonym of "contrived"
D. Hawthorn gives a contrast of "contrived" with an opposing word or idea.​

Answers

The kind of context clue that Nathaniel Hawthorne give us to the meaning of the word "contrived " in section 2 of his biographical sketch of Isaac Newton is: "Hawthorne gives examples of "contrived" (Option  B)

What are context clues?

It should be noted that context clues are employed to introduce and/or allude to challenging or unfamiliar vocabulary in order to facilitate reader comprehension.

Notice that in the sentence before the use of the word contrived, the synonym of contrived which is "manufactured" is used.

What six sorts of context cues are there?

Definition - Contextual Hint: The unfamiliar or new term is defined explicitly here.Here, the author provides an example to serve as an illustration.Contrast - To support the necessary argument, the author in this instance utilizes a contrast (the opposite of what is being stated).Logic is used in this passage to guide the reader in understanding the author's point of view.Words with Roots and Affixes In this situation, root words are employed to decipher the unfamiliar term.Grammar - In order to help readers understand the unusual term, the reader is directed here by the usage of parts of speech.

Learn more about context clues at;
https://brainly.com/question/24750804
#SPJ1

See referenced excerpt below:

"Isaac's father being dead, Mrs. Newton was married again to a clergyman, and went to reside at North Witham. Her son was left to the care of his good old grandmother, who was very kind to him, and sent him to school. In his early years, Isaac did not appear to be a very bright scholar, but was chiefly remarkable for his ingenuity in all mechanical occupations. He had a set of little tools, and saws of various sizes, manufactured by himself. With the aid of these, Isaac contrived to make many curious articles, at which he worked with so much skill, that he seemed to have been born with a saw or chisel in his hand."

Is homework truly beneficial? two decades ago, researchers believed that homework had a negative impact on students’ physical and emotional health; yet many students are still bogged down with hours of homework as early as the second grade. according to research by several universities, elementary students spend an average of 3 hours per week doing homework. the same studies revealed that the average high schooler spends over 22 hours a week on homework. in fact, students today spend more than double the time on homework compared to students two decades ago. sadly, as homework time doubles, student performance continues to decline. so how then is homework helping? homework is harmful and not the answer to student success. 7 select the correct answer. read the introductory paragraph of an argument. what type of the claim is the author making? a. value claim b. cause claim c. solutions claim d. fact claim

Answers

In fact, students today expend more than double the time on homework than students two decades ago. Sadly, as time expended on homework images, student performance continues to decline. a. value claim

What are value claims?

A value claim is a qualitative statement that makes an argument about a moral, aesthetic, or philosophical topic. Some claims of value are simply terms of personal preference, but many can be defended or bombed on the basis of criteria that count worth.

What is a value argument?

When you claim something is harmful, you are making a value argument. Example: X is bad/hazardous/hurtful/etc. Cigarette smoking is dangerous to your health. Having a gun in the house is difficult. When you discuss a proposal is advantageous, you are making a buy argument.

To learn more about A value claim, refer

https://brainly.com/question/22898077

#SPJ4

What rhetorical device does
President Kennedy use in
Section 2 of his Inaugural
Address?

A. Repetition: "all forms of human poverty"
and "all forms of human life"

B. Repetition: "generosity of the state" and "hand of God"

C. Analogy: compares "globe" to "world"

Answers

Answer: A

Explanation :  Repetition is  using the same word or phrase over and over again .  Here the word human used   two times .  

Why is the following sentence a compound-complex sentence?

I can't believe that the school year is almost over, and I have so much to get finished, but I know that everything always gets done.

It has at least one subject and one predicate.
It has at least two independent clauses.
It has one independent clause and one or more subordinate clauses.
It has two or more independent clauses and one or more subordinate clauses.
It is not compound-complex.

Answers

The sentence is not a compound-complex sentence, which means it does not fit the description of a compound-complex sentence as explained below.

What is a compound-complex sentence?

A compound-complex has the following characteristics:

It contains two or more independent clauses.It contains one of more subordinate clauses.

First, let's understand what each type of clause is:

An independent clause contains a subject and a predicate. It conveys a full thought, which means it can stand alone as a sentence and be understood easily.A subordinate or dependent clause also contains a subject and a predicate. It begins with a subordinating conjunction. It does not convey a full thought on its own.

With that in mind, let's break down the sentence provided in the question:

Independent clause 1: I can't believe the school year is almost over.Independent clause 2: and I have so much to get finished.Independent clause 3: but I know that everything always gets done.

As we can see, the sentence we are analyzing here contains three independent clauses, which means it is NOT a compound-complex sentence.

Learn more about compound-complex sentences here:

https://brainly.com/question/19864006

#SPJ1

Which of the following would be an effective counterclaim to for this argument?
“Censorship on television is an important aspect in today’s entertainment. There are somethings that are just inappropriate for younger viewers. It is best that we censor violent and sexual images so that younger viewers do not see them.”

A. On the other hand, some people believe that TV shows are art, and art should not be censored. But the idea that a TV show is art is just ridiculous. It is insane to try to compare a TV show to a painting.

B. To start, violent images can be scary to children. They should be protected from images of blood and death. We do not want to have children trying to recreate these actions.

C. Some would say that it should be the parents that decided what their child can and cannot see.

D. On the other hand, some people think that all TV is bad. That it would be best if we did not have TVs and spent more time reading and talking to each other. I would not say we need to go that far.

Answers

The effective counterclaim to for this argument is that D. On the other hand, some people think that all TV is bad. That it would be best if we did not have TVs and spent more time reading and talking to each other. I would not say we need to go that far.

What is a claim?

It should be noted that a claim simply means the stance or the perspective of an author regarding a work.

The counterclaim is that all television programs are bad and shouldn't be watched.

In conclusion, the correct option is D.

Learn more about claim on:

brainly.com/question/2748145

#SPJ1

Which best explains how the introduction of the Declaration of Independence supports Jefferson's purpose?
A. It explains that it is necessary for the colonies to govern
themselves.
B. It lists the ways that King George III has injured the colonies.
C. It introduces the universal rights that colonists agree to respect.
D. It asserts that the signers will uphold the duties of the U.S.
government.

Answers

Option D: It asserts that the signers will uphold the duties of the U. S.

He is both intelligent..........artistic.​
a) and also
b) as well as
c) and
d) besides

Answers

Answer:

C) and

Explanation:

the use of the word 'both' at the start of the sentence suggests at least two examples will be listed. c is the only answer that allows for a list to be created (in this case intelligent and artistic)

a) he is both intelligent and also artistic.

the word 'also' in this example suggests it's an add on the a previous list, when theres only one previous example (intelligent).

b) he is both intelligent as well as artistic.

same as the last choice, the 'as well as' suggests its another example following the previous list, instead of there being just one previous example.

c) he is both intelligent and artistic.

just the word 'and' shows its a continuation of the list that the reader is expecting, since the word 'both' is used at the start of the sentence.

d) he is both intelligent besides artistic.

as per answers a) and b), there is no list to continue on from the use of the word 'both'

The word that should be in the sentence is: He is both intelligent and artistic. The correct option is c.

The word and is used in the sentence he is both intelligent and artistic because the sentence indicates a person is both intelligent and artistic and to give a good meaning to the sentence the conjunction should be used.

Conjunctions connect two or more items, phrases, or clauses. It is also known as connector since it is used in sentences to build connections. Conjunctions are usually placed near the end of a sentence if they are employed to connect clauses.

Therefore the word should be used in the sentence he is both intelligent and artistic.

Thus, the correct option is c.

Learn more about artistic, here:

https://brainly.com/question/28046278

#SPJ4

The phrase, "till death do you part," which is often said during marriage services, offers a good example of__________.

Answers

The phrase, "till death do you part", which is often said during marriage services, offers a good example of Adverb (duration, idiomatic).

This is a common phrase said at a Christian wedding between the bride and groom, indicates togetherness and commitment to their union.

Christian wedding ceremonies includes saying this phrase till death do us part means that the bond of marriage is to be intended to last until death.

If we talk about the origin of this phrase, it is taken from the marriage liturgy in the Anglican Communion's Book of Common Prayer, as this phrase also refers to the fact that marriage is seen in the Christian faith as insoluble except by the death of one of the partners.

To learn more about adverb here

https://brainly.com/question/1397001

#SPJ4

What is the primary purpose of the phrases ""borne thirteen children"" and ""cried out with my motherâs grief""?

Answers

The inference is that the primary purpose of the phrases ""borne thirteen children"" and ""cried out with my motherâs grief" are to emphasize the pain and the struggle that Truth has loved through.

What is an inference?

It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information that are given in a literary work.

It should be noted that a phrase is a conceptual group of words that are used to convey a particular point to the audience.

In this week, the primary purpose of the phrases ""borne thirteen children"" and ""cried out with my motherâs grief" are to emphasize the pain and the struggle that Truth has loved through. This was important to convey the theme that was expressed in the literary work. The character went through a lot of struggle in the story.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

"it was a gray overcast day with a low ceiling so their planes were not up.that and the fact that cats know how to look after themselves was all the good luck that old man would ever have'. what do you ubderstand by the statement

Answers

The narrator of the story is a loyal soldier during the Spanish Civil War. He is at the bridge to set the position of the Fascist army on the different side of the river.

What does the narrator tell in Old Man at the Bridge?

The old man is symbolic of the devastating effects of war on civilians who have zero to gain from the conflict. When the narrator meets him, the old man is simply "too tired to go any farther," and he never liked to leave his home to begin with.

What is the determination of Old Man at the Bridge?

In conclusion the old man was the thought of the war who lost everything in his life as the effect of the war . Hemingway felt sorry for the old man and the people like him who were mentally damaged by the civil war.

To learn more about Old Man at the Bridge, refer

https://brainly.com/question/10444203

#SPJ4

Read the following paragraph from a debate and answer the question.
"Everyone can see that my opponent is not the best choice to be president. He is too young, thus too inexperienced. He would be an awful president. I have more education, from a more prestigious university and have more hands on experience. During my time as governor I actually built homes for habitat for humanity. I would do even more good as president."
Which sentence is an example of a stereotype

Answers

Answer:

"He is too young, thus too inexperienced."

Explanation:

Yep

When a speaker is asking the audience to understand new information or learn a new process or skill, how can the speaker reduce any uncertainty the audience might experience?

Answers

When a speaker asks the audience to understand new information or learn a new process or skill, the speaker can reduce any uncertainty by moving from unfamiliarity to familiarity of the topic.  

While talking to a group of people, a speaker has to substantiate his statements with proper facts and evidence so that the audience trusts him with what he says.

The speaker can easily help to reduce uncertainty of audience by:

Giving daily life examples or instancesRelating the new concept with a familiar one.Breaking down the complex idea into smaller parts.

Therefore, public speaking requires the speaker to have a detailed knowledge of his/her topic.

Learn more about Public Speaking on https://brainly.com/question/10946754

#SPJ4

Which line from the text explains why americans were surprised at the japanese attacks? the united states was at peace with that nation and, at the solicitation of japan, was still in conversation with its government the japanese ambassador to the united states and his colleague delivered to the secretary of state a formal reply to a recent american message. the people of the united states have already formed their opinions and well understand the implications. there is no blinking at the fact that our people, our territory and our interests are in grave danger.

Answers

Answer:

the united states was at peace with that nation

Explanation:



In chapter 1 of The Time Machine, why might a reader infer that the Time Traveller's guests are flat characters?

Answers

The reader might infer that the Time Traveller's guests are flat characters because they lack specific names in Chapter 1 of "The Time Machine," as seen below.

What is a flat character?

In literature, flat characters are two-dimensional, simple characters that often do not help develop the story. They are mostly used as comic relief or simply as secondary characters that support the a scene here and there.

In Chapter 1 of the novel "The Time Machine," the main character, referred to as the Time Traveller, is talking to a group of people who seem to doubt his ideas and discoveries. Although there is whole dialogue involving those characters, the reader might infer that those people are flat characters.

The reason for that is the fact that they lack specific names. By not giving them names, the author reveals that they are not very important in the story. Examples of how the characters are called are:

Provincial Mayor.the Psychologist.a very young man.

Therefore, we can conclude that the correct answer choice for this question is option 1. Since the characters lack specific names, the reader can infer they are flat characters.

The complete question with the answer choices is the following:

In chapter 1 of "The Time Machine," why might a reader infer that the Time Traveller's guests are flat characters?

Because they lack specific names.Because they are all boring.Because they all have a lot of speaking parts.Because they are highly skeptical of the Time Traveller.

Learn more about flat characters here:

https://brainly.com/question/16740229

#SPJ1

there is an empty room upstairs what is the adjective​

Answers

Answer:

Why geography does not have unique definition and consensus among Geographers? Write the reason in accordance with the thoughts of geography.

Study the editorial cartoon by signe wilkinson. a 2-panel cartoon. in the first panel, 3 students in a law class say "we don't have an opinion." "me either." and "ditto." in the second panel, the teacher asks "anyone not planning to be a supreme court justice?" how does the text "ivy u. law" on the board show the cartoonist’s perspective? it shows that the cartoonist thinks supreme court justices are supposed to rely on their opinions. it shows that the cartoonist thinks the students in ivy league schools are not working hard enough. it shows that the cartoonist thinks that many supreme court justices have ivy league educations. it shows that the cartoonist thinks that classes in ivy league colleges are conducted on computers.

Answers

It shows that the cartoonist thinks supreme court justices are supposed to rely on their opinions.

Supreme court justices are supposed to rely on their opinions because having and writing an opinion assists judges to think about complex issues and drives them to carefully consider the reasons for their decisions. The judges often take fulfillment in the decisions they make and want reassurance that they are right. The day on which the court issues its opinion, the text of each opinion is straight away made available to the public and the press in a printed form known as a bench opinion. The Court is bound by the prior judgments of same level.

Know more about the Supreme Court here

https://brainly.com/question/12848156

#SPJ1

Answer: "It shows that the cartoonist thinks the students in ivy league schools are not working hard enough".

Explanation: If they are not studying hard enough, how will they know?

Select the correct texts in the passage. which two details best provide evidence in support of the author’s thesis? funding the arts over the past few years there has been a steady erosion of available funds for arts programs within public schools. music in particular has been hit hard. perhaps parents and school officials feel music programs are more of an accessory than anything else. however, these programs provide valuable resources for students. first, numerous studies have been done showing that prolonged enrollment in music programs improves grades for students. other studies show that playing an instrument improves critical-thinking and socializing skills. also, data is available that shows that students who play a musical instrument for an extended period of time are twice as likely to attend and graduate from college as non-musical students. critics argue that music programs are overly expensive, but this is just not true. although the cost of starting a music program from scratch can be expensive, over time this cost drops dramatically. also, if schools sell tickets for seasonal concerts, music programs can actually bring in a profit. therefore, because music programs improve student grades, enhance critical-thinking skills, increase college graduation rates, and remain relatively inexpensive, we should not cut music from our schools.

Answers

A strong thesis statement instructs proof; it is not merely a declaration of fact. You should sustain your thesis statement with exhaustive supporting evidence that will interest your readers and encourage them to continue reading the paper.

What is author’s thesis?

A strong thesis statement instructs proof; it is not merely a declaration of fact. You should sustain your thesis statement with exhaustive supporting evidence that will interest your readers and encourage them to continue reading the paper. Sometimes it exists reasonable to mention your confirming points in your thesis.

The author exists talking about why funding for the arts is necessary for schools. The funding for these fields such as music has been cut and thus the author finds the necessity to write this thesis.

The elements that best provide evidence in approval of the author's thesis stand as mentioned below:

• The first evidence exists in the studies that are mentioned in that presentation that prolonged enrollment in music programs enhances the qualities of students. This exists a great statement for persuading the teachers as well as the parents.

• The second example could be that being concerned with music enhances critical thinking and socializing talents in students. This exists another great example to defend the thesis of the author.

Thus, the best ideas for the author’s thesis would be the positive influence it has on the studies and other elements of student

To learn more about Author’s thesis refer to:

https://brainly.com/question/21283882

#SPJ4

what diction and connotation is used here “It seems wonderful that so frail and lovely a plant has such power over human hearts.” This is the story “The Calypso Borealis”

Answers

The sentence presents a concrete diction with a positive connotation.

What is diction?It is the use of words within a sentence.It is the selection of specific words capable of creating an effect on the reader.

There are several different types of diction and within these types, concrete diction is what we can perceive in the sentence shown in the question above. Concrete diction uses objective words to stimulate sensations in the reader.

We can see this type of diction when the author uses objective words to describe the plant and then shows how it is capable of provoking good sensations in the human heart.

It is also possible to perceive the use of the positive connotation, which is the artifice of using words that convey good and optimistic meanings to the reader. It is possible to perceive the use of this type of connotation because the reading of the sentence shows the plant as something good and admirable.

Learn more about diction at the link:

https://brainly.com/question/2235322

#SPJ1

Use complete sentences to respond to each question about your novel or short story.
When providing quotes from your text, include page numbers in parentheses.
Example:
Describe the protagonist of your novel or short story.
The protagonist of my novel is a tough sixteen-year-old girl named Delaney, who is struggling to raise her little sisters.
Provide a quotation from the text to support your answer.
Although she was just sixteen years old, Delaney had spent much of them providing for her sisters. She displayed the toughness––and weariness––of someone twice her age. (Page 16)
Title of novel or short story: Cupid and Psyche
Author: N/A
Identify the point of view in your novel or short story:
Provide a quotation from the text to support your answer: Discuss two examples of suspense or humor created by point of view in your novel or short story.
Provide a quotation from the text to support your answers.
3. Identify an example of dramatic irony in your novel or short story. If your story has not presented any examples of dramatic irony, describe your own suggestion for adding dramatic irony to a scene from your novel or short story.
________________________________________
MY STORY WS CUPID AND PSYCHE

Answers

A sample response is given below:

Identify the point of view in your novel or short story:

Third person omniscient

Provide a quotation from the text to support your answer:

"He looked across the room and saw Ade lying down and felt a deep disgust. Ade pretended to be asleep, but he was angry with Pete who he was sure was looking at him from across the room"

What is a Third Person Omniscient?

This refers to the point of view that is used in narration to show the viewpoint used by the author to know the thoughts and feelings of all the characters in a story.

Hence, we can see that an example of dramatic irony could be:

An audience knows that there is an upcoming tragedy involving the protagonist, but the characters are unaware

Read more about Third person omniscient here:

https://brainly.com/question/2053675

#SPJ1

Many people have looked up into the night sky on a starry night and spotted shooting stars. They may ask themselves, what are the different items that soar through our night sky? It's easy to confuse asteroids, comets, and meteors as they share many similarities, but they are actually quite different. Asteroids and meteors take a more circular orbit around the sun. In contrast, a comet's orbit is usually more of an oval pattern. Meteors are what we typically call shooting stars. They are much smaller than asteroids and comets. Meteors are less than ten meters across. Asteroids and comets, on the other hand, can be several kilometers across. Some are even hundreds of kilometers across! Because meteors are so small, they often get pulled into planetary orbits, while asteroids and comets are large enough that they stay within the gravitational pull of the sun. Meteors are small enough that if they begin to hurdle towards the earth, they either burn up in Earth's atmosphere, or hit the earth with very little impact. Several millions of meteors fall towards the earth every year. If an asteroid or comet hit the earth though, they would have a severe impact.

Scientists believe an asteroid the size of San Francisco hit Earth 65 million years ago. It had a huge environmental impact on the earth and caused the extinction of many animals, including the dinosaurs. Asteroids and comets get named, while meteors are too small and plentiful to name. Asteroids are given a name by the person who discovers them. On the contrary, comets are named after the person who discovered them. For example, Guiseppe Piazzi discovered the first asteroid and named it Ceres. Edmund Halley discovered Halley's Comet.

Asteroids and meteors are made of rock and metal. Comets are made of ice, hydrocarbons, and rocks. Comets have a volatile core, while meteors and asteroids do not. Comets can have their own atmospheres, where asteroids and meteors do not. The next time you look up at the night sky, see if you can spot any meteors flashing by. Maybe you will be lucky enough to trace the tail of a passing comet or asteroid instead!

Which information in from the article helps the reader understand the overall text structure?



A.The author explains the similarities and differences between asteroids, comets, and meteors that have hit the earth, and the impact each made.

B. The author explains the similarities and differences in characteristics between asteroids, comets, and meteors.

C. The author explains the similarities and differences between people who look in the night sky using a telescope and those who look with their eyes.

D. The author explains the similarities and differences between the size, power, and appearance of asteroids, comets, and meteors.

Answers

Answer:

D

Explanation:

As to understand something and to wbat it is, creatjng a picture and givjng character tl an object helps giving dissimilarity between one another.

As to the author discribing the difference between the 3 objects he gives what each are made up of, the size to each of these objects and the severity to what each of these object have towards hurling towars a planet.

Giving the mater each obect consista of give you more background as to what you are dealing with upon gazing up at the abis soaring around millions of millions of miles within your tiny spectrum,

Aswel as giving the shape to what each object leaves behind as it plumets through space, and the effects the gravitational pull planets have towards set object's

Which detail in the text best connects the ideas that the Forest Service supports forest landowners and serves a wider good?
A. "All Americans, whether they own forest land or not, benefit from our nation's forest resources." (paragraph 11)
B. "Forests and Fish is a good example of the capacity here in Washington for shared stewardship." (paragraph 16)
C. "We developed methods and models for the sustainable use of America's forest resources across landownerships." (paragraph 10)
D. "And let's not forget—forests are the indispensable source of green energy and green building materials." (paragraph 12)

Answers

The detail in the text that best connects the ideas that the Forest Service supports forest landowners and serves a wider good is D. And let's not forget—forests are the indispensable source of green energy and green building materials." (paragraph 12).

What is a central idea?

It should be noted that the central idea simply means the main idea that can be expressed by the author in a literary work.

It should be noted that the forest service is important as it ensures the quality of the timber that's produced and to ensure the handling and sustainability of the forest. This is important to sustain the health and productivity of the forest and meet the needs of the present as well as the future generations.

Here, the detail in the text that best connects the ideas that the Forest Service supports forest landowners and serves a wider good is "and let's not forget—forests are the indispensable source of green energy and green building materials."

Therefore, the correct option is D. Note that the complete information wasn't found but this is the logical answer based on the information provided.

Learn more about central idea on:

brainly.com/question/2684713

#SPJ1

Answer:A

Explanation:

ALSO TIMED!! NEED HELP

Read the excerpt from Hemingway’s A Farewell to Arms.

The major asked me to have a drink with him and two other officers. We drank rum and it was very friendly. Outside it was getting dark. I asked what time the attack was to be and they said as soon as it was dark. I went back to the drivers. They were sitting in the dugout talking and when I came in they stopped. I gave them each a package of cigarettes, Macedonias, loosely packed cigarettes that spilled tobacco and needed to have the ends twisted before you smoked them. Manera lit his lighter and passed it around. The lighter was shaped like a Fiat radiator. I told them what I had heard.

Hemingway develops the narrator through

O direct characterization.
O obvious characterization.
O character narrative.
O indirect characterization.

Answers

Answer:

D) indirect characterization

Explanation:

By showing his compassion to the drivers, the character's personality is revealed in this excerpt. He hands each of them a pack of cigarettes and tells them about the upcoming events.

Learn more on indirect characterization: https://brainly.ph/question/5909725

#SPJ1

Answer:

D. Indirect characterizatiom

Explanation:

Read the excerpt from "An Indian's View of Indian Affairs "
My friends, I have been asked to show you my heart. I am glad to have a chance to do so. I want the white
people to understand my people.
Based on the tone of this excerpt, the author most likely wants the audience to
© listen with sorrow.
O listen with gladness.
• listen with skepticism.
© listen with compassion.

Answers

The tone of the excerpt indicates that the speaker Chief Joseph desires the audience to listen with compassion and sympathize with them, while also creating a peaceful co-existence with each other.

What is the theme of "An Indian's View of Indian Affairs?

In "An Indian's View of Indian Affairs," it exists maintained that conflicts could be reduced if white Americans better comprehended Native Americans.

In his speech "An Indian's Views of Indian Affairs", Chief Joseph of the Kiowa tribe presented an affectionate plea for everyone to live harmoniously. This speech provided an insight into how the native Indians felt about the intrusion into their land.

Expressing his sincere desire that peace and harmony be maintained by the individuals, Chief Joseph appealed to "the white people to understand my people". This speech also includes the many traditions and importance that the Nez Perce's people hold. Chief Joseph spoke from his heart, creating an impassioned speech to describe the situation of his people as well as sustain harmonious existence with the newcomers, the whites.

The tone of the excerpt indicates that the speaker Chief Joseph desires the audience to listen with compassion and sympathize with them, while also creating a peaceful co-existence with each other.

To learn more about An Indian's View of Indian Affairs refer to:

https://brainly.com/question/19756790

#SPJ9

The tone of the passage indicates that the speaker Chief Joseph desires the audience to listen with compassion and empathize with them, while also creating a peaceful co-existence with each other.

In "An Indian's View of Indian Affairs," it is argued that conflicts could be reduced if white Americans reasonably understood Native Americans.

What is Indian Affairs called now?

In August 2017, the Trudeau ministry announced the abolition of the Department of Indian Affairs and Northern Development and announced that it would be returned by the Department of Indigenous Services and the Department of Crown-Indigenous Relations and Northern Affairs Canada.

To learn more about An Indian's View of Indian Affairs, refer

https://brainly.com/question/6593371

#SPJ9

Imagine you are reading ""what is it that you really need?"" as part of a research project and need to summarize the text. which statements provide a correct objective summary of the passage?""

Answers

Answer: Humans must attend to their basic needs before they are able to achieve higher level desires.

Answer:

Maslow's hierarchy of needs helps people understand themselves in a new way.

Humans must attend to their basic needs before they are able to achieve higher level desires.

Explanation:

got it right

How are Dr. Frankenstein and Prometheus alike?

Answers

Answer: In bringing his monster back from the grave, Dr. Frankenstein defied divine will. In his case, it was the Christian God who was offended by the hubris of science. In the case of Prometheus, it was Zeus who grew angry when humans received a gift they should not have.

Explanation:

In french, which is the only number between one and one thousand that is spelled the same way in english?

Answers

Answer:

I think 6 six-sees

Explanation:

googel

prove the following statement are true by QUOTING from the poem

(a)The boy does not have a home
(b)The boy lost hope of getting any help
(c) Passer-by do not want to help him​

Answers

The statement that is true from the complete poem is (a)The boy does not have a home

What is a Poem?

This refers to the collection of lines that are used to convey the thoughts and feelings of an author to an audience.

Hence, we can see that from the complete poem, there is the narration of the plight of a boy who has no home and he has no fixed place to sleep thus, option A is correct.

The poet talks about his current predicament and how he wanders aimlessly because he does not have a place to rest his head.

This leads us to make the inference that he is not a beggar, but that he simply does not have a home.

Read more about poems here:

https://brainly.com/question/9086116

#SPJ1

Explain Justice Fortas’ argument/decision in the majority opinion for Tinker V. Des Moines.
helpp<3

Answers

The explanation of Justice Fortas’ argument/decision in the majority opinion for Tinker V. Des Moines is that free speech in schools was protected by the American Constitution.

He was of the opinion that free speech in schools was protected by the American Constitution and his argument/decision based on the majority decision that was 7-2 in favor is explained below.

What was Justice Fortas' Argument?

This refers to the constitutionally backed protection of free speech and after it was initially decided that the school students were causing school disturbances, he disagreed.

Hence, we can see that although there have been cases of school/public disturbances that were caused by free speech, and in such cases, free speech was restricted temporarily, the Tinker V. Des Moines case was not one of them.

This was his prerogative as he ruled in favor that free speech in schools was protected by the American Constitution.

Read more about Tinker V. Des Moines here:

https://brainly.com/question/16818491

#SPJ1

What is the main character's chief disappointment when he finds out who is his true benefactor?

Answers

Pip (main character's chief) is shocked and horrified to learn that his benefactor is actually the prisoner he assisted when he was a young boy. His entire set of hopes is destroyed.

He's been supporting himself throughout his life by working as a criminal. Miss Havisham does not have a grand strategy for making Pip wealthy, content, and in a happy marriage to Estella.

The prisoner informs Pip that he has returned to visit him out of fear for his life since the authorities would have him executed if they discover him in England. After offering Herbert's empty bed to the prisoner, Pip sits by the fire by himself and muses on his predicament.

Learn more about Pip (main character's chief)

https://brainly.com/question/10346012

#SPJ4

Students who have an insufficient level of english to pass state assessments are commonly referred to as what?

Answers

Students, who have an insufficient level of English to pass state assessments are commonly referred to as low-level EL students.

There are four categories of English language learners and they are:

high (20 percent or more were ELs), medium (5 percent to 20 percent), low (at least one EL student, but fewer than 5 percent),  no ELs.

What is Learning?

This refers to the process whereby a person gets knowledge from a given subject from someone who is more adept or knowledgeable.

Hence, we can see that based on the fact that students who are English Language learners have different categories, the students, who have an insufficient level of English to pass state assessments are commonly referred to as low-level EL students.

Read more about English language learners here:

https://brainly.com/question/24959987

#SPJ1

Other Questions
In which order do these stages occur? 4, 3, 2, 1, 3 3, 2, 1, 3, 4 4, 3, 2, 3, 1 4, 2, 3, 1, 3 Which extraembryonic membrane is responsible for red blood cell production during early development? The transmission of shared knowledge and customs across generations is an indication of? The roots of the quadratic equation x 2 51x + k = 0 differ by 75, where k is a real number. Determine the sum of the squares of the roots MY abode is not silent,nor I myself loud voiced;the Lord laid laws upon us,shaped our course together;I am swifter than he, stronger at times,he more laborious;sometimes I rest; he must needs run on.I ever dwell in him while I live:if we are parted death is my destiny.Explain how this riddle works. Describe the "speaker" of the riddle and tell how each statement about the speaker of its abode fits what you think the speaker is. Use complete sentences to respond to each question about your novel or short story.When providing quotes from your text, include page numbers in parentheses.Example: Describe the protagonist of your novel or short story.The protagonist of my novel is a tough sixteen-year-old girl named Delaney, who is struggling to raise her little sisters.Provide a quotation from the text to support your answer.Although she was just sixteen years old, Delaney had spent much of them providing for her sisters. She displayed the toughnessand wearinessof someone twice her age. (Page 16)Title of novel or short story: Cupid and PsycheAuthor: N/AIdentify the point of view in your novel or short story: Provide a quotation from the text to support your answer: Discuss two examples of suspense or humor created by point of view in your novel or short story. Provide a quotation from the text to support your answers.3. Identify an example of dramatic irony in your novel or short story. If your story has not presented any examples of dramatic irony, describe your own suggestion for adding dramatic irony to a scene from your novel or short story. ________________________________________MY STORY WS CUPID AND PSYCHE Ted's pancake kitchen suffers a short-run loss. when should ted decide to shut down rather than continue to produce? Mia, Keela And Michelle are selling girl scout cookies.In all they have sold $800 worth of cookies. Mia sold 57 boxes, Keela sold 28 boxes and Michelle sold 15 boxes. How should the girls split the money so that they earn the same fraction as the boxes of cookies that they sold? Should Mia and Michelle get the same amount of money? Why Or Why not? -Most of the Indian Ocean is below the equator.a. Trueb. False The length of plot is 8 meters more than its breath. If its perimeter is 80 metres, find its length and breath. AP PSYCHOLOGY HELP PLEASE A DETAILED ANSWER!!!!Describe how the process of hearing works. Include the following topics. The characteristics of sound The overall function of the outer, middle, and inner ear Place theory and frequency theory The auditory cortex HELP PLS PLS PLS ILL MARK U BRAINLIEST! Can anyone help me with this? I'm not very good at math... =.= How does market competition ensure that consumers will be offered a selection of low-priced foods? Why is it necessary for all reports prepared under uspap to include a signed certification? Responses such as winning, displaying anger, and retaliating are considered _____ responses to conflict. The whiplash often accompanying car accidents poses a special danger to the sacral spine. a. true b. false Oliver and Mike put some ice into a container and heat it . 2 plus 0.5x if x is equal to 5 13Company A has 800 employees, and it decides to grant each of the employees 50 share options aspart of its new rewards plan. The options are exercisable over 5 years and subject to a 3-yearservice condition. The fair value of each option at the grant date is $16. The company estimatesthat 80% of its employees will meet the service condition required for receiving the options.Calculate the total share-based payment expense for Company A assuming that 80% of theemployees actually meet the service condition.$512,000$853,333$341,333$170,667